S-a relansat Platforma Y, locul unde tinerii sunt încurajați să își exprime ideile de business și să le urmeze

Antreprenorul Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de clădiri de birouri din țară, relansează provocarea Platforma Y, dedicată tuturor tinerilor studenți din România, pasionați de business. Antreprenorul român invită tinerii aflați la început de drum să își exprime ideile cu îndrăzneală, pentru a ajuta, astfel, la schimbarea și evoluția pieței de business din România.

 

Platforma Y este un concurs de idei de business, pe bază de articole, cu o anumită tematică. “Am relansat Platforma Y pentru că vrem să oferim tinerilor din România ocazia de a se afirma și de a dovedi că mediul de business se poate dezvolta odată cu ei. Atât eu, cât și familia mea, dar și colegii alături de care lucrez, ne-am dorit să sprijinim tinerii cu idei și inițiativă și să îi încurajăm să ia atitudine. Platforma Y este locul perfect în care pot face acest lucru și sperăm că vor profita și ne vor demonstra capacitățile lor.” a declarat Liviu Tudor.

Platforma Y

Premiile de anul acesta sunt atractive și menite să îi ajute pe participanți să pornească pe drumul spre antreprenoriat. Premiul cel mare este o bursă CBL International Oxford Summer Business School (care constă în cursuri de 2 săptămâni, cazare cu mic dejun în campus și bilet de avion), iar celelalte trei sunt cursuri de antreprenoriat: Curs de Antreprenoriat de la A la Z, Curs Acreditat de Competențe Antreprenoriale și Curs de Competențe Antreprenoriale.

 

Prima etapă a concursului are loc între 10 mai și 15 iunie 2017. Pe 16 iunie 2017 va fi ales câștigătorul bursei International Oxford Summer Business School.

A doua etapă a concursului Platforma Y are loc în perioada 16 iunie – 25 decembrie 2017.

 

Tinerii sunt așteptați să se înscrie pe site-ul oficial al concursului: www.platformay.ro