(RE)Construct, eveniment susținut de Genesis Development

Aflat la prima editie, (RE)Construct este un eveniment marca Wall-Street.ro, care își propune să aducă laolaltă jucătorii din real estate și industria construcțiilor la debutul unui nou ciclu de dezvoltare în domeniu. În contextul unei piețe cu o dinamică din ce în ce mai accelerată, (RE)Construct va pune pe tapet provocările, oportunitățile și riscurile dintr-o industrie greu lovită de criză.

(RE)Construct este susținut de Genesis Development în calitate de partener principal, o companie de dezvoltare imobiliară cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. Compania, condusă de omul de afaceri Liviu Tudor, a dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A.

Genesis Development este, de asemenea, dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii, în prezent ocupat în proporție de 100%. Investițiile realizate de Genesis Development în România se ridică la 300 de milioane de euro.

Citește articolul integral pe wall-street.ro