West Gate Studios

West Gate Studios este primul campus privat din România, inaugurat în 2009, care găzduiește astăzi peste 1800 de studenți de diferite naționalități.

Campusul este dezvoltat de Genesis Development ca parte a conceptului Smart City, definit prin dezvoltarea continuă a eficienţei energetice și a calității comunicării în cadrul comunității. Complexul rezidențial cuprinde 925 de garsoniere şi apartamente complet mobilate și utilate, iar studenții rezidenți au la dispoziție săli de lectură și de sport, o bibliotecă modernă, cu design unic în România, supermarket, curățătorie, farmacie, terenuri de sport, servicii de pază 24 de ore, locuri de parcare și multe alte facilități.

În cadrul campusului, comunitatea bine închegată a studenților organizează frecvent o mulțime de evenimente și activități: competiții sportive, evenimente tematice și workshop-uri, oferindu-le astfel rezidenților multiple posibilități de petrecere a timpului liber, în interiorul campusului.

Rezidenții campusului privat au acces ușor și la mijloacele de transport în comun, aflate în imediata apropiere. Stația de metrou Preciziei este la câteva minute distanță, la fel și stațiile de autobuz, troleibuz și tramvai.