Novo Park

Novo Park este unul dintre primele și cele mai mari parcuri de afaceri din Bucureşti. Complexul cuprinde şapte clădiri cu o suprafaţă totală închiaribilă de 75.000 de metri pătraţi de spaţii de birouri clasa A și este situat în nordul Bucureştiului, lângă staţia de metrou Pipera. Prima clădire a fost inaugurată în 2005, iar în prezent rata de ocupare este de 99%.

Îmbunătățirea continuă a spațiilor și facilităților, resursele și logistica oferite reprezintă doar câteva dintre beneficiile apreciate de companiile multinaționale rezidente, care au ales să reînnoiască parteneriatul cu Novo Park. În cadrul complexului, a fost deschisă prima cafenea Starbucks dintr-un parc de business în România, iar lista facilităților continuă cu restaurante, cafenele, club de fitness.

Amplasarea complexului în Nordul Bucureștiului oferă rezidenților acces rapid către centrul orașului, Aeroportul Internațional Henri Coandă și principalele drumuri naționale (Autostrada A1, A2, A3 și DN1). De asemenea, rezidenții au acces ușor la transportul public.