Portofoliu

Genesis Development deține două dintre cele mai mari parcuri business din București: Novo Park și West Gate Business District.

Ambele parcuri de birouri beneficiază de o reputație remarcabilă pe piață, consolidată de implementarea cu succes a strategiei de facility management, upgrade și investiții continue. Prestigiul companiilor multinaționale rezidente și facilitățile puse la dispoziția acestora contribuie, de asemenea, la menținerea celor două proiecte în topul celor mai de succes spații de birouri din țară.

În ultimii 10 ani, Novo Park și West Gate Business District au evoluat substanțial și au devenit alegerea firească în ceea ce privește închirierea unor spații de birouri pentru unele dintre cele mai mari și cele mai exigente companii multinaționale prezente pe piața românească, precum: Hewlett-Packard, Ericsson, UniCredit, Accenture, Société Générale, Siemens etc.

Alături de parcurile de birouri Novo Park și West Gate Studios, Genesis Development a dezvoltat și deține West Gate Studios, cel mai mare campus privat din România, ce găzduiește peste 1800 de studenți români și străini. Campusul este situat în cadrul West Gate Business District și a fost inaugurat în 2009.