Despre noi

În contextul incipient al dezvoltării pieței spațiilor de birouri din România, Genesis Development a fost o companie vizionară.

În 2005, Genesis Development a dezvoltat Novo Park, unul dintre primele parcuri de birouri din România, de mari dimensiuni. Complexul este situat în Pipera, ce a devenit ulterior cea mai dinamică zonă pentru dezvoltarea spațiilor de birouri.

În 2007, compania a inaugurat prima clădire din cadrul complexului West Gate Business District, în zona de Vest a Bucureștiului, una dintre cele mai aglomerate zone rezidențiale, ce a devenit în timp un hub major de birouri.

Parcurile de birouri Novo Park și West Gate Business District totalizează peste 150.000 de metri pătrați închiriabili și oferă spații generoase, unde companiile rezidente se pot extinde treptat, în funcție de evoluția businessului lor.

Genesis Development, companie controlată de omul de afaceri Liviu Tudor, este cel mai mare proprietar de birouri clasa A, non-centrale, din România, închiriate în exclusivitate de companii multinaționale. De asemenea, compania este și dezvoltatorul primului și celui mai mare campus privat din România, West Gate Studios, care găzduiește peste 1800 de studenți de diferite naționalități.